Groupage Transport

Bij Groupage Transport hebben we 3 soorten chauffeurs; de trucker die zoveel mogelijk zendingen in een rit rond de kerk lost, de chauffeur die in opdracht van vaste klanten rijdt en de trucker die het land in gaat, kilometers maakt, een paar adressen lost en weer laadt voor de terugweg.

Ieder zijn passie en ieder zijn specialisme.

Daar maakt Carlo, onze planner, bij voorkeur een win-winsituatie van. De jongens laten doen waar ze goed in zijn. Klant tevreden, chauffeur tevreden.

Willem kent de omgeving van Rotterdam op zijn duimpje. Hij lost alles wat hij vanmorgen in Rotterdam geladen heeft, dezelfde dag nog binnen een straal van 100 kilometer. Klanten vragen ook speciaal naar hem. Ron schat de situatie altijd juist in en helpt waar nodig. Zo is niet alleen deze klant geholpen, Ron kan ook weer sneller door naar zijn volgende adres. Dus ook de volgende klant heeft daar weer baat bij.

Joey rijdt elke dag voor een vaste klant. Waarheen dat is, weet hij niet van te voren. Soms blijft hij een nachtje weg, meestal is hij ’s avonds thuis. Het persoonlijke contact met de klant vindt hij één van de mooiste dingen van zijn werk.

Rens wil Rotterdam uit, het liefst de Benelux in. En dan laden en lossen door elkaar. Niet eerst leegrijden, maar onderweg weer een vrachtje meepikken. Volle kilometers en anders niet.

We zijn gecertificeerd voor

  • Lid van TLN
  • Lid van NDL/HIDC